Rhodos

De sista semesterdagarna innan Rhodos-resan var helt galna!! Det var så mycket som skulle ordnas och så lite tid att få det gjort på.. Men det löste sig, som alltid! ;)
I fredags var det fest hos Carrie och Robin, eftersom Robin fyllde år! Det var skitkul!! :) Kvällen slutade på "båten", och det känns som fler kvällar kommer sluta där för det var urskoj! Det blev dock lite sent, vi var inte hemma förren vid 5 på lördagmorgon. *gäsp*

På lördagen var det fest hos Philips föräldrar. Det var kämpigt med jäkligt trevligt!! :) Vi lyckades hålls oss vakna till ca 4,14 på söndagmorgon :P Vi fick sovit ca 15min innan mina föräldrar hämtade oss och körde oss till flygplatsen. Sen var det en riktigt god frukost på flygplatsen och 1h dötid att bara vänta på att få boarda... Stackars Philip hade i princip ingen plats att röra sina ben på :P Men det var ju faktiskt "bara" 3h flygning.

Vi landade på Rhodos och fick vänta i evigheter på Philips bagage, vi blev lite oroliga att det hade kommit fel men tillslut kom det åkandes. 32 härliga grader var det när vi landade, men sån tur är så blåser det ganska mycket. Så det är svalkande och härligt! :) Vi fortsatte kvällen med att gå en liten upptäcktsfärd på hotellets område och sen titta på film på rummet. Skitfräckt är att det finns en svensk filmkanal på tvn, som visar film HELA dagen! förvisso är det samma 12 filmer som visas lite löpande varje dag, men ändå.. :)

Idag har vi varit på informationsmöte, så vi vet vilka utflykter som finns att göra och lite sånt.. Sen har vi legat vid poolen och stekt! Så najs!! Jag har redan fått en liten fin bränna medan Philip kämpar på med att förbättra sin :P
Nu ska vi sätta oss på balkongen och dricka iskall smirnoff ice! :) Härligt!!


4 månader idag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0