Pepparkaksmuffins :)

Hade en mysig fredagkväll med tacos och film tillsammans med älskling! <3 Var även lite taxi till syster som skulle in till stan, vi vågade oss alltså ut på de snöiga vägarna :P När vi sedan vaknade på lördagmorgon var det gaaanska mycket snö på vägarna, men vi lyckades ändå ta oss till IKEA för att köpa present till min syster och sedan åka hem till henne på "lunch-kalas". Sen åkte Philip till Lund för en sittning i skolan, och jag åkte till Burlöv för att fika med underbara Carro! :) Vi gick liten shoppingrunda och avslutade sedan eftermiddagen på espresso house :) Chai och pepparkaksmuffins! :) Mums!
Sen körde jag hem till Philips lägenhet, lade mig soffan och tittar på "He's just not that into you", skitbra film! :) Efter det åkte jag till Philip på skolan för att vara med på efterfesten :) Det var skoj att äntligen få träffa alla hans kompisar där som jag hört så mycket om :)

Igår mådde jag inte alls bra, vi körde iväg och handla hem McDonalds och sen låg jag i soffan resten av kvällen med två täcken och ändå frös jag! Kunde inte följa med och titta när Philip spelade match utan stannade hemma och sov en stund istället. Idag har jag ändå pallrat mig till jobb, det gick ju faktiskt ganska bra.. Förutom när jag stod i kassan och min röst helt plötsligt slutade fungera :P Som tur var så kom den ju tillbaka efter en liten stund.. Sen har jag varit en runda i stan med mor, köpt ett par nya vinterskor men jag kommer nog lämna tillbaka dom för de är lite för låga. Nu har jag lite ångest för att jag borde egentligen kört hem direkt efter jobb eftersom jag har jättemycket disk som måste tas om hand, jag måste duscha och jag ska snart se tv.. När ska jag sluta få ångest för precis allting?!

Bytt däck

Var hos far idag och fick hjälp med att byta däck på bilen.. Enda problemet är att nu har jag fina vinterdäck bak, men fina sommardäck fram... För vinterdäcken fram var så fruktansvärt slitna så där måste vi köpa nya :P Men mönstringen var så mycket bättre på dessa sommardäcken än de jag redan hade, och det märktes verkligen när jag körde!! :P Sen var jag på macken och, dum tjej som jag är, fick hjälp med att fylla på luft i däcken. När jag kom hem var mina tår helt RÖDA för mina vinterskor SUGER! Stod ute i typ 2h och mina tår var isbitar.. brr!!!
Och jag har nu börjat förstå vikten av att ha reflex på sig när det är mörkt! Var nära att köra på två stycken som bara sprang ut i gatan, helt svartklädda utan reflex. Hur vågar man? Är man inte rädd om sitt liv?

Imorron är det äntligen fredag! Sista fredagen detta året då jag slutar 14.15. Och hur ska jag fira det? Genom att åka och handla och sen hem och diska och fixa käk innan älsklingen kommer. Jippie... Men blir förhoppningsvis en mysig kväll med tacos och film <3

Får ont i magen när jag tänker på allt som händer just nu... Alla helger uppbokade, mycket jobb mitt i veckan.. När ska jag få tid till mig? Stress, stress och mera stress..

Mentalt utmattad

Har varit på lite bättre humör idag än igår. Men känner mig fortfarande.... mentalt utmattad!
Vet att jag tjatat om att jag redan är så trött på vintern.. men när jag vaknade imorse och såg snön ligga fin och vit så kunde jag inte låta bli att le. Det är så fint och mysigt. Sålänge det ligger stilla och fint och vitt. Såfort det blir slaskigt eller om det är snöstorm så gillar jag det INTE! Det är ju ändå ganska mysigt med lugnt fallande snö och vit omgivning :)

Det här är synen från mitt vardagsrumsfönster :)


Börjar dock få lite panik över att jag inte har handlat några julklappar än, och varenda helg fram till jul är uppbokad och jag jobbar ganska mycket i december så vet inte riktigt när jag ska få tid till att åka in och köpa julklappar. Därför satte jag mig och shoppade lite på ellos.se innan :) Blev iaf 2st julklappar till Valentina :)

Typ.. Sscchhh!!

Är så trött på att ha ångest! Jag orkar snart inte längre!!! Och jag är trött på vintern och den har knappt börjat, jag är trött på julen, jag är trött på i princip ALLT! Och jag är trött på mig själv för att jag bara klagar precis hela tiden, men vafan ska jag göra? Vill bara att jag ska få mitt antagningsbesked och att jag kommit in. Så jag kan börja leva efter mina "planer"...  Även om de planerna inte direkt är några planer så tror jag att en stor del av min ångest försvinner så fort jag får mitt antagningsbesked, om det är ett positivt besked vill säga..!

Är så trött-trött oxå.. kvittar hur mycket eller lite jag sover så är jag ändå trött när jag vaknar.. och jag har ingen ork att ta mig igenom dagen. Känner mig utmattad... Satt i soffan och blev sugen på te. Så jag kokte lite vatten, hällde upp i en kopp och lade i lite honung. Gick och satte mig i soffan igen och upptäcker då att jag har en kopp med honungsvatten, jag hade glömt tepåsen! Trött?

Börjar bli lite irriterad på grannarna ovanför mig.. När jag ligger och ska sova så hör jag deras tv. Och jag hör hur han som bor där reser sig från soffan, stampar in på toan, pinkar och går ut igen.. UTAN att tvätta händerna! Usch!!
Och ja, jag vet att han inte tvättat händerna för när de spolar i vasken, toan och badkaret hör jag det. När de går hör jag det.. När de stänger dörren till toan hör jag det... Typ.. Sscchhhh!!!!!

Ganska sunkig

Hade egentligen tvätt-tid idag, men fick sån äcklig migrän på jobb så det blev till att ändra den tiden. Tyvärr var där inte ledigt förren den 2dec! Men jag klarar mig nog till dess, annars får jag besöka mor :P

Så istället ska jag bara ta det lugnt... Känner mig ganska sunkig faktiskt.. Ligger på soffan i mjukiskläder, med datorn på magen, sneglar på tvn och mumsar pepparkaksdeg! Jösses...

Och vart är Philip? Han borde ju vara här och ta hand om mig, jag tog ju hand om honom igår! :P Men jag får väl klara mig själv.. Han är ju faktiskt oxå sjuk..! <3

Spamalot

Denna helgen har gått så himla fort.. Fast det brukar de andra oxå göra.. Tråkigt nog. Det har iaf varit en mycket trevlig helg :)
I fredags var jag och Philip och såg Spamalot tillsammans med Philips föräldrar. Det var riktigt roligt! :)

Igår var vi på kalas hos Philips farmor. Lika trevlig som alltid :) God mat och underbara människor! <3

Idag har vi bara legat på soffan och tagit det lugnt, och det har varit så skönt! Vi har tittat på bla annat Harry Potter eftersom vi planerar att se den nya på bio så vi var tvungna att uppdatera oss lite :P
Och min stackars älskade Philip har börjat bli förkyld igen! :( Undrar hur han ska klara sig hela veckan utan mig när han knappt klarade sig idag MED mig :P hehe. "Älskling, kan du ta det... Älskling, jag är sjuk..." buhu.. :P hihi. Men söt är han! <3 Och jag tycker ju om att ta hand om honom så.. :)

Men det var verkligen ångest att åka ifrån honom.. Trivs så mycket bättre hos honom, allt är så mycket mysigare i Lund. Vet inte varför, bara är så...

Längtar till 9-10dec!

Är så trött på den här förbannade ångesten! Vill bara gå i idé över vintern och vakna upp igen i mars när våren börjar trilla in. Även om jag löser några problem så känns det som att antingen kommer det fler nya eller så blir de andra som är kvar bara större.. Längtar till den 9-10dec så jag kan få reda på om jag kommit in på högskolan, då kan jag börja ta tag i problemen på riktigt.. Är bara rädd att det inte ska gå så lätt som jag hoppas.. Och när jag sedan ser december-schemat från jobb blir ångesten bara större! Och inte blir det bättre av att alla helger fram till jul är uppbokade. När ska jag få tid för annat än jobb, kalas och ångest?

Ditt fula tryne!

Fy fan, vi har inte träffats sen det hände. Och idag ser jag ditt fula tryne för första gången på över 3år! Ilskan vällde upp inom och jag kunde inget göra! Jag hatar dig fortfarande för det du gjorde och jag tror aldrig att jag kommer kunna förlåta dig, aldrig!

7

Igår var jag så trött när jag vaknade att jag knappt orkade kliva ur sängen. Men jag hade ju inte direkt något val. Satt nästan och somnade i kassan på jobb, men det var tur att jag hade julölen att bry mig om så jag höll mig vaken. Jag kämpade som ett djur men hann inte bli färdig.. Jag gick och lade mig när klockan var halv11 och somnade nästan direkt. 
Och när jag vaknade imorse var jag något piggare men fortfarande är jag jättetrött och jag vet inte vad jag ska göra för att bota det.. :S Jag hann iaf bli färdig med julölen idag och det ser faktiskt riktigt snyggt ut. Har räknat och vi har 37 olika sorters julöl så gud nåde den kund som klagar på vårt utbud! :P

Blev så sugen på kladdkaka när jag satt och läste så kunde inte hålla mig, utan bakade en som blev riktigt kladdig och god! :) Men den lär inte vara sålänge eftersom min älskling troligen kommer på besök imorron och då kommer han smaska i sig den! :) Hoppas verkligen på besök imorron annars kommer vi inte träffas förrens på fredag, och då får jag abstinens!!! Om han kommer imorron så köper han med sig sushi! Min nya favvis :P hihi.



Idag är det 7månader sedan han och jag blev VI <3 Är så lycklig över att få vara tillsammans med underbara Philip! Jag älskar dig <3

En krävande helg

I fredags var det myskväll hemma hos Philip. Vi lagade mat (eller mest jag :P) och sen kom Carro och Kim. Så vi mumsade i oss god middag och sedan spelade vi lite wii och lite familjegeni! :) Mycket trevlig kväll! <3

Igår var det fest hos Carrie och Robin eftersom Carrie fyllt år :) Vi började med lite "förfest" hemma hos dom och sedan åkte vi till BigBowl och bowlade i 2h :) Det var superskoj! :)

Idag var vi genomtrötta när vi vaknade. Philip skulle vara hos sin mor vid 12 för att äta lite gåsmiddag eftersom det är fars dag idag. Och sen hade han match vid 15. Så det var ganska snabba puckar :P
Jag åkte hem när han åkte till sin mor. Plockade upp Marcus på vägen och fick äntligen stolt visa upp min fina lägenhet! :) Sen följde jag med Philip på hans match, de kämpade mycket bra med tanke på att de bara hade en avbytare. Men de förlorade matchen... Efter det åkte vi hem till mig och jag fixade lite god mat och vi tittade på film. Och nu är jag så trött så jag orkar knappt resa mig från soffan och lägga mig i sängen. Det har varit en krävande helg och det värsta är att det kommer vara ungefär likadant flera helger framöver...

Tror jag tänker för mycket...

Mår inte så bra idag, känner mig så hängig och orkar inte göra nånting. Har ändå jobbat, var ju bara 4h. Sen har jag bara legat i soffan och slumrat. Har så fruktansvärt ont i mitt stackars huvud! Och ont i magen... Hjälper ju inte att man har sån ångest för framtiden, och att man oroar sig för minsta lilla precis hela tiden. Tror faktiskt att jag på allvar har ont i mitt huvud för att jag tänker för mycket...

Det är 9dagar sedan min framruta byttes och idag när jag körde från jobb hör jag ett litet pang och jag har nu fått ännu ett jättefint stenskott på rutan. Wiihoo.... Tur är att har jag 1månads "försäkring" från bytesdagen och framåt så de fixar ju rutan gratis, men ändå! Sån otur! Så imorron ska jag låna pappsens bil och han låter mig tom köra till Lund och ha den där över natten för att jag ska slippa sitta hemma och vänta till han är hemma halv5. <3


Jag måste seriöst klippa mig, jag är så trött på mitt slitna och tråkiga hår!!! Vill egentligen ha tillbaka min gamla frilla men då kommer ett helt gäng jaga mig och slå ner mig! Plus att jag faktiskt gillar mitt långa hår, tror jag kommer sakna det alldeles för mycket om jag klipper av det... Men jag måste göra nåt nytt, vet bara inte riktigt vad..

Det kommer fortfarande vara svart men de här två frisyrerna har jag funderat på

Är ju lite sugen på lugg, men vet inte hur jag kommer passa i det och mitt hår är ju inte lika långt, fint och lockigt som hennes.




Gillar detta busrufset men det är ju ganska kort överst...

Snyggo!


Såhär snygga var jag och Carro i lördags! <3




För mycket sex on the beach...

I lördags vaknade jag kl8... När klockan var 10 ringde jag syster och frågade om hon ville göra mig sällskap till elgiganten för att köpa en tidigt julklapp från mor, en dammsugare! :) Efter det följe jag med syster hem en liten runda, och när klockan var halv1 var jag hemma igen. Tänk vad dagen blir lång och man hinner få så mycket gjort när man går upp tidigt :P
Det var lite kalas och sen bar det vidare till staffanstorp för att plocka upp Carro :) Vi åkte hem till Ph för att förfesta lite innan det bar iväg till Andy. Blev för lite mat och lite för mycket sex on the beach för min del... :P Men jag hade supertrevligt!! :)

Igår vaknade jag och Philip vid 12, vi gick och handlade frukost och jag trodde att vi skulle tillbringa hela söndagen i soffan med gotta och film men nej... Philip hade ju match kl17.30 så det var bara att pallra sig iväg.. 


Idag är jag trött och har ont i huvudet.. Snart dax att köra till jobb, sen ska jag köra förbi mor och plocka upp lite köttbullar som hon har gjort till mig :) Och sen är det tvättning som gäller.

Fredagkväll :)

Lekte med Carro igår :) Var en runda hemma hos henne och gick igenom hennes garderob... Sen blev det en runda till Burlöv och såklart en fika på espresso house! :D Blev inga nya kläder så vi åkte tillbaka till henne och rotade fram nåt snyggt istället! :) Sen var jag och titta när Ph tränade :) Blir så glad när jag ser honom träna, man ser på hela honom att han tycker det är roligt! <3

Idag var det en helt okej dag på jobb, sen har jag diskat lite... Var en runda hos mor och far, pratade lite med mamma. Var längesen....
Sen har jag suttit i soffan i Philips mjukisbyxor (älskar dom byxorna!!) och tittat på film och sörplat te! :) Underbar fredagskväll, även om Ph inte är här... Har tom tagit hand om min hy med en liten ansiktsmask :P

Imorron är det första kalas för kusin Isabella som fyller 9år, sen är det förfest med Carro och sen är det födelsedagsfest i Malmö :) wiie! Jag är fortfarande inte säker på vad jag ska ha på mig... Som vanligt kommer det väl bestämmas i sista sekunden...

Den här låten är sååå bra!!! Den går varm i mina högtalare, är HELT beroende!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=9ybhPQyJS8k

Snålt med pengar...

Usch, fick ont i magen när jag var inne och kollade min bank nyss :( Alla mina pengar har bara försvunnit, förstår inte hur jag ska klara mig på studielån... Och det är bara den 3 idag och det är 3veckor tills lönen kommer. Inte bra alls med tanke på att denna helgen är det födelsedagsfest med present och utgång. Nästa helg är det födelsedagsfest med present och utgång. Och jag ska ju gärna ha lite mat denna månaden, och bensin är oxå bra att ha... hur ska jag få denna månaden att gå ihop..? :(

Min vask svämmade över av disk, så jag tänkte att det måste jag ta itu med. Men nånting hände, inte nog med att disken blev ren utan spisen blev städad! Och helt plötsligt så var badrummet skinande rent! Har ingen aning om hur det gick till, men det är skönt att det är gjort! :)

Längtar till imorron då jag ska ha en härlig eftermiddag tillsammans med bästaste Carro! <3 Får se till att hålla i de få pengar jag har kvar bara :P

Börjar bli stor flicka nu :P

Måndag igen... Och dessutom 1november... Det börjar bli mörkt tidigt på kvällarna och snart är julen här.. Och idag slog det mig, när jag gick med mor på Vellingeblomman och plockade till mig ett datumljus, detta är min första egna jul. Jag har en egen lägenhet att pynta och kommer ha ett eget datumljus att tända. Jag börjar bli stor flicka nu :P
Köpte även min allra första blomma idag (sen jag flyttade hemifrån alltså :P) Det blev en grön växt som ska vattnas 2ggr/vecka.. Nu ska vi se hur länge jag lyckas hålla den vid liv :P

RSS 2.0