Så ska nog placera mig i soffan med lite honungsmelon! :D

Det är omöjligt att hitta en kylväska i Lund 2 dagar innan valborg! Tror mig, jag har provat!!
Jag och Philip ska bila till beddingestrand imorron och landa hos Sara. Där ska vi grilla och ha mysigt och sen ska vi sticka ut! :)
Eftersom vi då ska ha mat med oss behöver vi en kylväska eftersom det kan bli ganska varmt för maten att ligga i bilen :P Så jag åkte först till rusta, där var dom slut. Nästa stop vad ÖoB, där var dom oxå slut (och deras personal var allt annat än serviceminded!!!)
Jaja, tänkte jag. Får väl kolla på Ica och Citygross för jag ska ju ändå handla mat. Men nej, på citygross var dom slut.. och på ica var dom slut.. För helvete!
Mitt sista hopp var Coop... Där var dom INTE slut! MEN de hade inte fått leveransen än... Det är helt enkelt inte meningen att vi ska ha en kylväska! Men jag köpte iaf frysklumpar, så i värsta fall får vi vira in maten i tidningspappaer tillsammans med en frysklump...

Tänkte oxå att jag skulle åkt och solat idag.. känner inte riktigt för det nu, nu vill jag hålla mig hemma... 
Så ska nog placera mig i soffan med lite honungsmelon! :D

16 härliga minuter!

Är ovanligt effektiv i skolan den här veckan.. Igår läste jag alla sidor som skulle läsas den här veckan, plus att jag gjorde bägge närvarotesten. Idag har jag börjat på mitt fördjupningsarbete i filosofi, det ska vara på 600-1400 ord och idag har jag skrivit 500 ord :)
Sen om den kommer bli godkänd eller inte vet jag inte :P

Optikern ringde idag oxå, hämtade mina nya linser.. de ska tydligen vara jättebra men jag tycker att allt ser suddigt ut.. Får väl se om det blir bättre i veckan. 

Passade även på att besöka solariet när jag ändå var i centrum!! :)
16 härliga minuter! Längtar till nästa gång jag kommer dit :P
Är verkligen vit som ett spöke och måste bättra på brännan lite.

Imorron blir det mer plugg och sen kommer Sara, Clara och Emeli på besök :)

Nu blir det iaf kalas :)

Idag har varit en underbar dag! Visst, jag var tvungen att plugga lite imorse men det gick ganska fort..
Sen tog jag och Philip bilen och körde på en roadtrip! Upptäckte världen!!
Eller ja.. små bya här omkring.. men ändå! :)
Sen mötte vi upp Carrie och Robin på Burlöv, så shoppade vi lite..
Sen åkte vi till Sibbarp och hade lite picknick, helt underbart mysigt!! I LOVE!
Och jag och Carrie försökte mata ankorna, men de snobbiga jävla ankorna ville inte ha mitt bröd!
Har aldrig i hela mitt liv blivit dissad av ankor förr! Fy!

Nu blir det iaf kalas :)

Vill hitta på roliga "vår-kvälls-saker"...

Usch vad jag har råpluggat.. Gillar det inte! Men nu är jag nästan färdig iaf.. Har bara pyttelite kvar, men det får vänta tills imorron.
Vet inte hur jag kommer klara skolan om jag kommer in på socionomprogrammet till hösten...

Har bestämt mig för vilken telefon jag ska ha :) En HTC Wildfire S, antingen svart eller vit.. Men den släpps inte förren någon gång i Maj så har ju en stund till på mig att bestämma mig :)

Vill hitta på roliga "vår-kvälls-saker"... men det är ju fortfarande lite kallt ute om kvällarna så det får nog vänta...
Plus att jag vet ju inte riktigt vad jag skulle hitta på isf..
Så då får det bli film ikväll igen, men det är ju ganska mysigt ändå! :)
Iallafall tillsammans med min finaste Philip! <3

Lite roligt sammanträffande faktiskt :)

Idag har jag och Philip ätit på Elyseé :)
Supermysigt! Och så god mat!

Vi kom på innan idag, att idag är det faktiskt 1år sedan han bröt benet. Och lustigt nog så var den här middagen ett tack från Philip till mig för att jag ställde upp så mycket när han hade gips.
Lite roligt sammanträffande faktiskt :)

Ej godkänd, måste komplettera

Ska jag verkligen inte kunna göra nånting utan att behöva ha den här förbannade ångesten hängande över axlarna?!
Fick tillbaka mitt filosofi-arbete.. Ej godkänd, måste komplettera vissa frågor.. Fick tillbaka mitt administration-arbete.. Ej godkänd, måste komplettera en uppgift. + att jag då har veckans inlämningsuppgifter att göra..
Och så är det påskvecka och vi har massa annat att göra.. Är livädd för att jag inte ska klara någon av kurserna.. :(
Börjar fundera på om skola kanske inte är någonting för mig ändå.. jag kanske inte borde plugga till hösten, för jag har ju sökt in på socionom igen.. Jag kanske borde jobba istället, för det verkar inte som om jag klarar av skolan..

Det blev tillslut en hel del som åkte :)

I fredags fick vi åka akut in till djursjukhuset med lilla Pixie. Hon fastnade med baktassen i hissdörren och lyckades bryta en tå.
Nu verkar hon må bra iaf, hon har inget bandage längre men tratten måste vara på. Såret verkar läka bra, men vi får se vad veterinären säger imorron.

Såhär ynklig såg iaf Pixie ut när vi kom hem och det var både bandage och tratt på :P



Idag har Philip varit jätteduktig och städat sin garderob. Det är helt makalöst vad han är fäst vid vissa plagg alltså :P Fick nästan tvinga honom att kasta några tröjor som var alldeles för små.. Men det blev tillslut en hel del som åkte :)
Imorron blir det en tidig fika med Ammy, sen en tur till veterinären, sen massa plugg innan det bär av till Vellinge en runda.

Tänk att det redan har gått ett år...

För ett år sedan vid denna tiden var jag hemma hos Philip och hjälpte honom att förbereda för hans födelsedagsfest. Det var även på den här festen som han frågade mig och jag ville bli hans flickvän!
Ni kan väl gissa vad jag svarade ;)
Tänk att det redan har gått ett år..


Jag älskar dig otroligt mycket min finaste Philip! <3


Vi firar vår dag med att slappa i soffan hela dagen med massor av film. Och så blir det 3rätters middag med räkcocktail, oxfilé och chokladpudding med jordgubbar!

Men de fick iaf rätt på osten...

Igår körde jag och Philip till Max för att köpa mat... Vi tog driven för vi hade lilla Pixie med oss och hon är ju inte så välkommen in :P
Jag beställde 2st cheeseburgare UTAN grönsaker med extra ost. Han rabblar upp och säger: 2st cheeseburgare utan sallad med extra ost och extra dressing.. Öh visst säger vi, det funkar väl med extra dressing :P
Vi kör runt.. hämtar maten och kör hem... När jag öppnar mina cheeseburgare för att äta dom, så är där sallad i men INGEN dressing! Hur i helvete tänkte dom då? :P
Jag kollar kvittot, och på det står det - sallad + ost + dressing...
Okej, så dom är bara idioter då!
Men de fick iaf rätt på osten...


Idag blir det sushi till middag!

Så underbart mysigt!

Igår hade Philip en ledig förmiddag. Då åkte han och jag till Nova, gick lite i affärer och fikade! :) Så underbart mysigt!
Blev nog lite mycket shopping dock :P Jag köpte 2st nya bh, 1par jeans, en sjal och nya kalsonger till Philip som lite sen födelsedagspresent. Philip köpte nya jeans, en kofta och strumpor.
Efter det hade jag en eftermiddag för mig själv när Philip var i skolan. Pluggade lite men slappade mest :P

Nu sitter jag och väntar på att Philip ska komma hem så vi kan åka till max och köpa mat! Jag är hungrig!

Blir så otålig

Blir så otålig. Har sprungit ut på balkongen typ 4gånger idag för att kolla mina plantor! Är inte så stor chans att de vuxit så mycket sen igår :P
Men jag köpte ju även påskliljor igår och de har börjat knoppa, så det blir nog blommor där vilken dag som helst :)

Vill ha ny mobil, så sitter o titta och jämför olika HTC modeller. Önskar mig även pengar till ny mobil när jag fyller år, så det blir nog en ny snart.. :) En smartphone :P hihi.
Kollar på desire, desire S, wildfire och wildfire S...
Har dock inte lyckats lista ut vilken som är bäst... :P

Får sån kli i fingrarna så fort det blir vår

Har troligen blivit blåst på 260kr på tradera. Ropade hem en skitsnygg ed hardy väska, skickade över pengar fort.. Och har fortfarande inte fått väskan. Det var en vecka sedan, har nu även sett att flera andra har skrivit i säljarens logg att han har lurat dom. Så lär inte få se varken pengarna eller väskan igen! :( 

Har suttit nästan hela dagen idag med ett Filosofiarbete som skulle lämnas in IDAG. Note to self: Aldrig mer sitta sista dagen med all läxa! För det är inget roligt alls!

Imorron åker jag till Vellinge en runda :) Har inte varit där på evigheter känns det som. Blir först en fika med syster och sen hem till mor och far för att äta middag. Jag har tom fått bestämma maten! Mammas underbart goda fisksoppa!!
Ska även hämta hem lite planteringsstuff, får sån kli i fingrarna så fort det blir vår. Vill bara börja plantera och ha mig! Längtar tills jag bor i hus, då ska jag ha ett stort grönsaksland! :)
Imorron ska jag iaf börja plantera lite, har ju en väldigt bra balkong! :P Så det blir tomater, gurka och potatis. Så får vi se hur det går...

Har blivit liiiite beroende :P

Fick reda på av min lärare att uppgifterna i boken inte ska lämnas in, vilket betyder att jag haft ångest och suttit o kämpat med uppgifter som jag egentligen inte behövt göra! Störigt! Men men...

Igår var vi på överraskningsfest för Julia! <3 Det var jättekul, och det bästa var att hon inte misstänkte nånting! :) Lyckat med andra ord!

Idag har jag och Philip sett Paranormal Activity 2... Hade hört innan att den inte skulle vara lika bra som 1an men läskigare... Den var verkligen inte lika bra som 1an, men den var inte läskigare heller.. Tycker nästan den var lite långtråkig för det tog lång tid innan saker och ting hände lixom.. 

Just nu sitter jag och vaktar en auktion på tradera, har blivit liiiite beroende :P

Imorron får jag iaf nåt annat att tänka på

Ännu en ny vecka är här.. Tiden går så rysligt fort. Jag ligger redan efter i skolan vilket ger mig sån sjuk ångest! Är även skitförbannad på det förbaskade högskoleprovet! Just nu känns det bara som om allt är fel!
Fast vädret är ju fint iaf..

Har nu spenderat 3h med att plugga administration. Har en sån klump i magen som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.. Har ångest för att jag ligger efter, får ångest när jag läser vad jag måste göra i vissa uppgifter, samtidigt är det mycket här i lägenheten som borde fixas, jag vet inte i vilken ände jag ska börja..
Jag önskar att jag kunde pausa tiden lite så jag hann med allt jag borde!
Men nu får jag nog ta en paus i pluggandet en stund iaf, om inte annat så för att gå ut och kissa Pixie.

När jag tänker efter är det nog inte så konstigt att jag har ont i magen och ont i huvudet.. Ångesten bryter sönder mig!
Imorron får jag iaf nåt annat att tänka på en stund för då ska jag fika med Ammy! :)

Jag började nästan gråta!

Igår var det den 2 april. Igår var det 1år sedan jag och Philip hade vår första officiella dejt! :)
Det firade jag genom att göra högskoleprovet :P 
Sen fick jag skynda mig hem, laga mat och duscha och sen kom Marcus på besök :) Vi åt oxfilé! Och sen åkte vi hem till Fredrik på födelsedagsfest! :)


Idag har jag rättat mitt prov, och jag hoppas att jag har rättat det fel. Jag började nästan gråta!
Dagen ska tillbringas i soffan! Jag ska sitta här och tycka lite synd om mig själv... Och plugga lite Filosofi och Administration..




Min älskade systerdotter Valentina blir 3år idag! <3

RSS 2.0