Snart nytt år

Sitter uppkrupen i soffan i min älskade OnePiece. 3 dagar kvar av det här året. Ett år som varit mycket händelserikt. Jag blev singel och trodde att jag skulle använda detta året till bara mig. Men så blev det inte, jag blev bjuden på fest och träffade där en kille. En kille som heter Philip. Och inte trodde jag väl då att jag skulle falla så handlöst som jag gjorde. Men han charmade mig, med sina fina ögon, sitt fina leende och sin underbara smilegrop! Och jag blev så kär.. nu kan jag inte föreställa mig hur detta året hade varit utan honom <3

Och nästa år händer det förhoppningsvis massa saker. Skola tex.. Och jag blir Lundabo. Känns lite ledsamt att behöva lämna min lägenhet men det ska bli härligt att komma närmre alla mina underbara små ekorrgos! I synnerhet Philip då :)

Jag är pepp inför nyår. Är redo att lägga det här året bakom mig och börja på ett nytt!

Julafton

Idag är det julafton. Det känns egentligen som en helt vanlig lördag... (även om det är fredag :P) Det var så mycket mer spännande när man var liten.. Men det kan ju bero på att det är noll julstämning i min lägenhet.. Tror jag ska pallra mig iväg till syster så snart som möjligt för där är nog julen i full gång :)

Philip har precis åkt hem, vi har ätit god ägg & kaviar frukost med varm choklad. Och bytt julklappar! :)

Och jag vill bara säga... Att jag har VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!!!! Jag fick en OnePiece i julklapp av honom!! :D Jag är så glad så jag kan inte sluta le!!! I skrivande stund sitter jag uppkrupen i soffan i min underabara fina gosiga OnePiece!! Och inte bara det, den är GRÖN oxå!!! :D Imorse när jag vaknade visste jag inte vad jag skulle ha på mig idag, men nu är det inte längre ett problem. Jag vill aldrig ta av mig den här underbara dräkten!! <3


Vilken vecka!

Har jobbat som en galning hela veckan, är helt slut i hela kroppen. Men även om det har varit tungt är det ändå nu det är roligast att jobba för det är så mycket som händer och tiden går fort. Haft Philip hos mig nästan hela veckan, blivit bortskämd och körd till jobb. Vilket resulterade i att min bil vägrade starta när jag väl skulle köra den själv. Men nu är det fixat... Och jag har äntligen gått på julledigt! 

Philip sover hos mig idag och imorron äter vi god frukost och byter julklappar innan vi åker på varsett håll och firar jul.

Imorron är det julafton, tiden har gått så fort och snart är den förbi. Och snart är ett nytt år här.. Förhoppningsvis med massa spännande överraskningar.. :)

Dansade bugg med 4elefanter

I onsdags var jag på Millennium med arbetskamraterna :) Det var jättetrevligt! Men det blev lite sent, och sen upp och jobba 8-18.30 på torsdagen... *gäsp* Men det gick bra iaf :)
Igår blev det gjort, nu finns absolut ingen återvändo!! :D

Väcktes halv6 imorse av att några snubbar sprang utanför min lägenhet och skottade snö! Sen stampade de upp för ståltrappan och skottade loftgången.. Det lät ungefär som om han som bor ovanför mig dansade bugg med 4elefanter! Halv6 på morgonen!!! Helt ärligt...!

Har inte träffat Philip på hela veckan... :( Och kommer inte träffa honom ikväll heller... Slutar 18.30 idag, sen ska jag köra och handla sen hem och ha en liten slappekväll för mig själv :) Ska bli lite skönt att ha en fredagkväll för sig själv, men jag saknar min Philip! Men vi ses iaf imorgon! :)

Michelin-Liin

Har varit med min underbara Philip hela helgen :) Julklappsshoppande och sedan Luciafirande hos mor och far i lördags. Sen var vi på bio på kvällen och såg Harry Potter, spännande!! :) Sen i söndags var vi ute och högg en julgran med Philips familj :) Jag kände mig som en michelin-Liin med tights, mjukisbyxor och överdragsbyxor, 2par strumpor, linne, t-shirt, tjocktröja, jacka, halsduk, vantar och mössa på... kunde knappt gå :P Men jag är glad att jag hade så mycket kläder på mig för annars hade jag nog frusit ihjäl!! :P

Såhär söt var iaf min finaste Philip! <3




Klippte mig i onsdags, ingen förutom syster och hon som klippte mig visste om det :P Känner mig lite töntig i pannlugg men jag vänjer mig väl snart hoppas jag :P


73

Är deprimerad, blev reserv 73.. 
Men jag ger inte upp än, hoppas fortfarande att många tackar nej så jag kommer in!
Ringde Carro för att gråta ut lite men hon svarade inte, ringde sedan Philip som inte heller svarade.
Kände mig lite övergiven, men Marcus svarade! :)
Philip skippar iaf handbollsträningen ikväll och kommer hit och tröstar mig! <3
Underbara DU!

2dagar kvar!

Nu är det bara 2dagar kvar!! Det är så spännande, har längtat så!

Räddade en mus på jobb idag :) Den sprang omkring på golvet, Ulrica var livrädd och sprang omkring och skrek som en liten barnunge! :D :P Jag tyckte musen var jättesöt :) Fick tillslut den att frivilligt kliva ner in i en låda och så bar jag ut den på bakgården och släppte ut den där. Fick lite dåligt samvete för att jag släppte ut den utomhus när det är så kallt!

Har även varit lite busig idag, hi hi hi.... Är som Philip skulle sagt: Pillemarisk! *fniss*

3dagar kvar

3dagar kvar!!

Jag och Tessan blev påbackade idag! Mindre spännande! Vi satt i den parkerade bilen när en bil kör om oss, svänger snabbt in framför oss och sedan backar på bilen! Tessan tutar som en galning, då kör idioten fram en bit och sedan backar han på oss IGEN!! Hur fan är folk funtade egentligen?! 

Tittade på "Operation Skönhet" och börjar fundera över om jag kanske ändå är ganska nöjd med min näsa OCH mina bröst :P Surfade oxå in på fitness24seven.com och kollade lite eftersom jag lovat Carrie för typ 200år sedan att jag skulle gå med där :P Och jag blev SÅÅÅÅ sugen på att börja träna igen, så jag ska ta tag i det såfort allt annat löser sig för just nu orkar jag inte och jag har inte riktigt råd. Så det får bli efter nyår :) Men då jävlar ska det bli andra bullar! :D ;)

4dagar kvar

Nu är det bara 4dagar kvar och jag längtar!!


Varit hos Philip i helgen, mådde inte alls bra i fredags men resten av helgen har varit okej :)
Var julfest i lördags och det var trevligt :) Har även varit en runda i stan, och har äntligen fått tag i vinterskor!! Har attackerat dem med impregnering så har inte använt de ute än men de är superfluffiga så jag gissar (och hoppas!) på att de är varma, och förhoppningsvis så ska de väl hålla vätan rätt så bra oxå... Det blev fina bruna fake-uggs :P Blev helt förälskad direkt när jag provade dem och jag ska ta väl hand om dem för jag har ALDRIG betalat så mycket för ett par skor innan...

Haft en snabb, händelsefull och knäpp dag på jobb idag.. men det var HELT okej.. Och vi som jobbade vet varför :P

Har varit på väg ut med soporna flera dagar nu men har ångrat mig pga snön och allt.. så idag tog jag mig i kragen och gick ut med dom och förstår inte varför jag skjutit fram det ås länge för det tar ju bara 5min!! :P

7dagar kvar

Idag är det 7dagar kvar, jag räknar fortfarande ner och hoppas på det bästa!
Har lyckats tänka ut en ganska bra boende-plan :) Hoppas nu bara att den fungerar så bra som jag tänkt mig...


Idag är det jobb mellan 9-18.30, ser inte fram emot det... Speciellt inte med tanke på att Ulrica slutar kl12 :(
Efter jobb ska jag försöka ta mig till Philip, får hoppas vägarna ser bättre ut. Blir middag och filmmys! :)


9dagar kvar

Jobbat måndag och tisdag fast jag kanske egentligen inte borde ha gjort det.. Haft feber och är hostig. Stannade hemma idag och har bara tagit det lugnt. Legat nerbäddad i soffan och läst. Fortfarande feber men har inte bestämt mig för om jag ska stanna hemma imorron oxå eller om jag ska pallra mig iväg till jobb, jobbar trots allt bara 8-12 imorron. Men har nu börjat få ont i huvudet och börjat må illa...

Var hos tandläkaren igår och fick munnen full av gegga när de gjorde avtryck av mina tänder till min bettskena. Äckligt... Sen bytte pappa däck på min bil, till vinterdäck. Mycket fina vinterdäck har jag nu fram :)

Sitter nu och väntar på min Philip, han ska komma med sushi! :) Har saknat honom.. längtar efter att få krama om honom <3



Nu är det bara 9dagar kvar, jag räknar hoppfullt ner!! :)

RSS 2.0