Från klarhet till klarhet..

Idag har jag haft en dejt med Tette :) Hon kom och hälsade på mig på jobb, så gick vi en liten runda på gallerian. Sen köpte vi lite lunch och åkte hem till mitt place. Roligt att äntligen få visa min "ny"renoverade lägenhet för henne, hon har ju inte sett den sen precis när jag flyttade in!

Det är så underbart med Tette, hon har varit i Tunisien i 5månader och när vi träffades idag så var det som att hon aldrig varit borta. Det var som att vi brukar träffas varje dag! :) Förutom den lilla detaljen att vi hade såååå mycket att prata om!! ;P

Vårt samtal har verkligen gjort skillnad för mig, jag känner mig upplyst! Tette fick mig att gå från klarhet till klarhet, allt verkade så självklart från Tettes synvinkel! Helt underbart! :) Hoppas nu bara att den här känslan håller i sig så att jag sätter mina planer i verket... :

Imorron är det äntligen fredag igen :) Ser fram emot en underbar och slapp helg med min älskling! <3

Mitt i veckan...

Onsdagar är konstiga, man tycker att veckan gått sakta men ändå är det redan mitt i jobbveckan. Helgen är inte tillräckligt nära, men det är ändå snart fredag... Jobbedagen gick ganska fort idag, skönt! :) Varit en runda hos mor och lämnat lite saker. Har även diskat och städat lite, får ju finbesök imorron! :P Av härliga Tette!!! Hon har varit borta alldeles för länge nu! Blir massa skitsnack och kanske ett glas vin :)

Har kommit på att när jag sitter i kassan mån-ons så har jag gott om tid att tänka ;P Där är nästan inga kunder så man sitter oftast bara och stirrar. Och idag fick jag en uppenbarelse!!! Jag vet vad jag vill bli!! Hör och häpna! Jag SKA plugga till socionom! Det ska bli så! Nu är det bara alla små detaljer runt omkring som ska fixas... Det är jobbigt men jag hoppas allt löser sig.

Pratade lite med Carro igår, var tvungen att skälla lite på henne :P Hon har spräckt min bubbla!!! Men, vi pratade om det.. och hon lyckades nog blåsa liv i den igen. Även om den är lite tilltufsad :P

Varför finns det ingen pausknapp på livet?

Flera kvällar har jag haft världens entusiasm för morgondagen, massa saker ska göras och jag SKA minsann göra dom. Och jag ser nästan fram emot att göra dom... Varje morgon när jag vaknar har entusiasmen ebbat ut lite, jag masar mig till jobb och när jag väl kommer hem har jag absolut INGEN entusiasm eller energi kvar att göra sakerna som jag egentligen skulle ha gjort... Men idag har jag faktiskt varit ute med soporna iaf, alltid nåt..

Jag vill ha en pausknapp på livet.. Tankar springer omkring i min hjärna men jag känner inte att jag har tid att ta itu med dom..  Det tar för mycket tid att tänka, och det finns så mycket annat som måste göras som prioriteras.. Och varför har livet ingen handbok? Jag vill att nån ska komma fram till mig och säga: Caroline, det här är vad du ska göra! Och allt kommer gå jättebra, så bara gör det här så löser allt sig! 
Livet suger bra mycket ibland! Just nu finns det en sak som är bra med mitt liv, och det är min fina Philip! <3 I princip allt annat är bara bajs!

Otippad kväll..

Igår var det fest i Staffanstorp.. :) Hela dagen gick jag och var nervös så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Jag var tom nära att skylla på min förkylning och bli hemma. Men nu i efterhand är jag jätteglad att jag tog mod till mig och gick dit :) Jag trodde aldrig att kvällen skulle bli så lyckad och rolig som den blev. Har faktiskt lite träningsvärk i magen efter allt skrattande och mina fötter gör faktiskt fortfarande lite ont efter en kväll i högklackat..
Vi skulle dra ut allihopa till Breeze, men av någon konstig anledning blev det ett väldigt svinn på personer.. Några blev kvar i lägenheten, några stannade kvar på busstationen, någon hoppade av bussen och gick hem, någon fastnade på McDonalds.. Och tillslut var det bara jag, Philip, Carro och Erica kvar.. och inte blev det Breeze heller, utan Etagé. Men det gör absolut ingenting! För det var en av de roligaste kvällarna på lääänge! Det enda jag ångrar är mitt skoval, hade jag bara haft låga skor så hade jag kunnat dansa så mycket mer!! 
Men det som förvånar mig mest av hela kvällen, är att jag och Erica kom SÅ bra överens. Och det är verkligen 3kg som bara lättar från mina axlar.

Idag vaknade jag och Philip halv12!! Och det endast för att Philips telefon ringde... Det var längesen jag sov så länge. Vi förflyttade oss från sängen och ut i soffan.. Och där tillbringade vi hela eftermiddagen. Vi fick tom maten hemkörd till dörren, inte dåligt :P

Nu sitter jag i soffan i ett par kidnappade mjukisbyxor (helt underbara för er som bryr sig :P) med min "nya" bärbara dator! Mysko känsla.. :P

Hatar att vara sjuk...

Usch, min förkylning har brutit ut.. Vet inte riktigt vem jag ska skylla på, för Vera och Ullis på jobb har varit sjuka förra veckan och i lördags var jag hos Carro som oxå var sjuk. Någon av dessa har alltså smittat mig!! :P
Hatar att vara förkyld.. Snuvig, febrig, ont i huvudet... Bläh!

Har krupit upp i soffan i min nya myströja som min älskling köpte till mig igår! <3

Förstår inte vad jag skulle på jobb att göra idag.. det är ändå ett ganska ansträngande jobb och att då vara sjuk och gnällig.. isch.. Går inte till jobb imorron om jag inte blivit bättre! 

Hoppas jag är frisk till helgen bara, annars får jag väl supa bort min förkylning! :P

Detta kommer inte bli en bra vecka...

Igår innan jag gick och lade mig så skrev jag en lista på saker som skulle göras, gärna så fort som möjligt. Jag kände mig t.o.m lite taggad för att göra dom... När jag vaknade imorse hade energin ebbat ut lite, men jag var fortfarande bestämd att jag skulle fixa det. Men all min energi och entusiasm försvann på jobb. Jag tillbringade nästan 2h med att flytta alla ölsorter och ställa dom i bokstavsordning. Jag blir försen in att räkna kassan och blir då automatiskt några minuter sen in i omklädningsrummet. Och inte nog med det, utan min chef tycker att vi ska gå igenom vad jag gjort när klockan är 14.20 och jag slutar min arbetsdag 14.15! 
Jag går iaf med honom bort till ölen och kollar igenom, då säger han att saker och ting inte stämmer och pekar ut felen. Så nu visar det sig att jag måste göra om hela skiten imorron igen!!! Och han står och babblar om Vad som ska göras och Hur, till klockan är 14.45!! Det är 30min jag har "jobbat" utan att få betalt för det. För kommer han ändra min tid på schemat så jag får betalt för de 30min? Det tror jag verkligen inte!! Och kommer jag få gå hem 30min tidigare nån dag? Det tror jag verkligen inte heller! Så det är alltså 30min som jag jobbat gratis, när jag hade hunnit hem och iaf klarat av 2st saker på min lista!! 

Så när jag väl var på väg hem, så körde jag hem till mor och hämtade lite stuff (lite jobbigt att jag bott i min lägenhet i snart 6månader och FORTFARANDE har saker kvar hos mor o far) sen körde jag hem. Men var jag sugen på att ta i tu med listan? Nej, för all min energi och entusiasm var som bortblåst! Men jag fick iaf gjort de två lättaste sakerna... 

Jag känner ända in i benmärgen att detta kommer INTE bli en bra vecka.. Denna helgen kan inte komma fort nog!!!

Ännu en helg

Ännu en helg har seglat förbi. I fredags var älsklingen här, vi mumsade tacos och tittade på film. Vi bakade även kladdkakemuffins, som jag tyckte blev lite för torra men Philip tryckte i sig 3st :P Så dom var nog ganska goda ändå.

I lördags var Philip på skolan, så då tillbringade jag kvällen hos Carro! :) Vi åt pizza, tittade på film, snackade lite skit, tittade på ännu en film, mumsade glass och snackade lite skit till! :D Helt underbart! Helt otroligt så mycket man egentligen kan ha att prata om :P Det blev en sen kväll, jag körde inte därifrån förren runt halv 3 på morgonen... 

Idag gick jag upp vid halv 12, körde och röstade och åkte sedan hem till Philip. Vi lagade smaskig frukost. Det har nästan blivit lite av en tradition att vi äter äggröra och bacon till frukost varje söndag :) Det är mysigt och smaskigt! Vi tittade på en film och sedan körde vi till NetonNet och köpte en ny bärbar dator till Philip :) Jag ska köpa hans gamla! :)


Jag känner mig ganska duktig även om jag fortfarande känner mig sjukt förvirrad... Jag har sökt ett nytt jobb.. Och jag har sökt till högskolan. Men jag vet inte vad som händer om jag skulle få det nya jobbet, eller vad som händer om jag kommer in på högskolan. Riktigt så långt har jag inte tänkt än, men jag agerar iaf och det är alltid nåt..

Torsdagkväll..

Då var det redan torsdagkväll, den här veckan har gått så fort att jag knappt hunnit med. Igår fick jag träffat älsklingen en liten stund. Han kom hit efter skolan och fick som vanligt maten serverad! ;P (jag vet att jag ofta gnäller på att det alltid är jag som lagar mat, men jag älskar ju att göra det så ta det inte så allvarligt :P) Han kom hit i mjukisbrallor, vitt linne, svart hoodie och gympaskor, kepsen nerdragen över ögonen.. och var sååå snygg!! Blir så irriterad!! Fan, det spelar verkligen ingen roll vad den människan har på sig för han är ALLTID lika snygg!! Varför är man själv inte så?! :P Fast jag är ju såklart helnöjd med det, han är ju min! :)

Idag har jag varit o handlat lite inför imorron, diskat lite, tagit ett härligt bad och sen varit iväg hos syster på Me&I party :) Kvällen har avrundats med lite vänner, och nu väntar jag bara på att Philip ska ringa sen blir det sova.

Imorron får vi se hur länge jag jobbar, spännande! :P Sen kommer Philip hit så ska vi smaska i oss tacos och se på film och riktigt mysa!! :)

Sen får vi se vad som händer på lördag, Philip är ju upptagen med sittningar (som vanligt!) så jag får se om jag tar en härlig kväll för mig själv eller om jag hittar nån stackare att terrorisera! ;P

I finally found you, my missing puzzle piece. I'm complete!




Du är den bästa som finns och du gör mig lyckligare än du någonsin kan föreställa dig. Det är dom små sakerna du gör för mig som gör dig helt underbar!
Det går inte en enda dag då jag inte tänker på hur lyckligt lottad jag är som får vara din.
Du är den bästa som finns och du gör mig lyckligare än du någonsin kan föreställa dig. Det är dom små sakerna du gör för mig som gör dig helt underbar!
Det går inte en enda dag då jag inte tänker på hur lyckligt lottad jag är som får vara din.

Vi är båda så knäppa och töntiga så man nästan får ont i magen :P Men det är oxå därför vi alltid har så roligt ihop. Som att våran låt är från en disney film och att om jag är ledsen så behöver du bara nämna en replik från en annan disney film för att vara säker på att få mig på bra humör igen. Och när du gör dumma saker är det helt omöjligt att vara arg och sur på dig. Du behöver bara titta på mig så smälter jag!

Jag älskar att vara med dig, för du får mig att må bra. När du håller mig i dina armar så får du alla dåliga saker att försvinna. Du får mig att känna mig trygg, som att ingenting kan skada mig sålänge jag är i din famn. Du tycker jag är knäpp för att jag alltid sniffar på din tinning och säger att du luktar gott, men det är ju för att du doftar LJUVLIGT! Doften sprider en underbar härlig känsla genom hela min kropp som är helt omöjlig att förklara.
Det är underbart att somna med dig för det betyder att jag får vakna upp med dig. 

Dagarna då vi inte träffas känns helt meningslösa, allt jag gör känns så meningslöst när jag inte gör det med dig.

Jag älskar dig! <3
Och för att citera Katy Perry: "I finally found you, my missing puzzle piece.
I'm complete!"

Härlig helg! <3



I fredags var det som sagt tjejkväll på bigbowl! :) Det var helt underbart! Tänk så kul 4 tjejer kan ha! <3 Det måste helt klart göras om snart igen.

I lördags var jag lite av världens bästa flickvän, om jag får säga det själv :P Jag åkte hem till min fina kille och ordnade en superduperfrukost! Han blev förvisso lite småsur över att jag knackade på kl10 men det är smällar man får ta :P Han hade ju varit uppe till kl7 på morgonen så jag antar att han var lite trött, men det var helt självförvållat! ;P Efter en härligt och slappig morgon/förmiddag så var det kalas hos hans föräldrar. Supertrevligt! :)

Söndagen var nog den slappigaste söndagen på länge! Vi gick upp runt 11.30, Philip gick och köpte bullar medan jag städade undan i köket. Sen satt vi soffan HELA dagen och såg på film, med det lilla undantaget när vi körde till McDonalds för att köpa mat! :P Först såg vi en film som jag i skrivande stund inte minns vilken det var :P Sen såg vi "The new guy" och efter det "Braveheart". Philip tyckte det var något av en skandal att jag inte sett "Braveheart" innan.. Och även om filmen var jäkligt bra, så var jag inte helt i extas.. Stackars hästar!! <3 :P När flickvännen får halsen avskuren blev jag såklart upprörd men när den stackars hästen blir spetsad och fälld med ett spjut så började jag lipa! :P
Hela helgen har varit HELT underbar och jag hoppas resten av veckan oxå blir det, även om jag har lite ångest över saker som händer på jobb och att lägenheten ser ut som f-a-n...

Fika med Carro :)

Igår var jag i Lund och träffade Carro :) Vi möttes på subway där vi även hade sällskap av min fina Philip <3
Efter det åkte vi till Nova, gick lite i butiker.. Carro köpte nya ursnygga stövlar och jag köpte en ny hoodies och ett par ballerinaskor :) Sen satte vi oss på Espresso House och snackade.. och snackade.. och snackade.. och snackade.. Och helt plötsligt var klockan 19.40!! Då plockade vi ihop oss och åkte hem till Carro och tittade på film! :D Jag kom inte därifrån förren 23.40!! Och det var verkligen INTE lätt att gå upp imorse sa jag säga! Men det var verkligen värt det, för fy vad vi hade det roligt!! :D

Idag var jag hos doktorn kl8.. Och gjorde ett lungkapacitetstest... Det gick "bra" :P Sen var det bara att åka direkt till jobb men tiden har ändå gått ganska fort, tycker jag... Dock hände nåt fruktansvärt oväntat och obehagligt! 
En flaska exploderade, precis framför mig.. Jag hade satt den i en vagn, står och pratar lite med chefen.. Vänder mig om (mot vagnen) och ska sätta ner en flaska till när helt plötsligt *POFF* flaskan bara går isönder! Och hela jag sprutas ner av Bacardi Breeze! En jädra tur att jag inte höll den i handen, eller en kund höll den i handen! Usch!! Så jag gick runt resten av eftermiddagen och luktade gott av bacardi breeze :P Hade det på mina kläder och i HÅRET! bläh...

Ikväll blir det tjejkväll!! :) Planen är att vi ska åka och bowla, och träffas en stund innan för att sitta i baren och snacka. Det kommer bli så trevligt!! :D

Nu blir det lite smågöra och en dusch!!

Måndag igen..

Då var det måndag igen.. Det är hemskt att helgerna går så himla fort!! 

I lördags stod jag på loppis och tjänade lite pengar :) Efter det kom min fina älskling och hälsade på! Vi brummade hem till mina föräldrar och käkade lite middag och umgicks lite. Sen åkte vi hem till mig igen och mös med lite film.

Igår var vi och tränade lite bodycombat på förmiddagen, och FY vad jag har träningsvärk idag! Sen skulle vi egentligen varit på bio med Carrie och Robin men jag mådde inte alls bra så det fick vi hoppa över.. :(

Idag har jag kämpat på med chefens olika projekt på jobb.. Inte det lättaste, men bara till att bita ihop :P
Sen har jag plockat undan lite, äntligen fått upp mina kokböcker i köket och mina fina glas in i vitrinskåpet :)

Resten av kvällen ska spenderas med mat och film i soffan! Vet inte riktigt varför jag mår som jag gör... Antar det är lite av all min oro och spänning som visar sig i lite udda former..

En fredagkväll




En god biff, men goda potatisar, bea och majs. Och till det en god öl. En riktigt härlig fredagkväll! Det enda som saknas är sällskapet av min älskade Philip! <3

Superduperfin!

Ammy har gett min blogg ett ansiktslyft! Nu är den bara så superduperfin!! :) Tack så mycket! <3



Jag har även kommit på hur man faktiskt laddar upp bilder här på bloggen, vilket kommer göra saker och ting lite roligare! :) Därför har jag nu lagt upp en bild på min älskade systerdotter Valentina och hennes nya bästis! ;) För er som inte känner igen honom så är det min fina älskling Philip! <3 Eller som Valentina kallar honom; Pippa!




Idag skulle jag fått gjort sååå mycket, men har inte fått gjort nånting! Usch vad jag hatar sånna här dagar! Får försöka få lite saker gjort imorron istället, för då jobbar jag 8-12. Men det känns ibland så meningslöst när man inte har nåt skoj att göra när man slutar.. :(


Har även fått reda på att jag kan söka in till socionomprogrammet redan till våren istället för att behöva vänta ända till nästa höst.. Frågan är bara om jag ska göra det? Väger fördelar och nackdelar fram och tillbaka hela tiden...

Och till sist vill jag bara säga att... JAG VILL HA EN ONEPIECE!!!! Även om den kostar lite mer än vad min budget tillåter så SKA jag ha en!! Jag SKA!!!!! Den ser ju bara såååå mysig ut!! Tänk att få springa omkring i den här hemma och bara mysa!! Åååhhh!!! Jag vill haaaa!!!

RSS 2.0