Helt i onödan...

Har haft ångest helt i onödan, såklart! Allting löser sig ju... det vet jag ju, men vill inte alltid tro på det.
Såklart så hjälpte underbara Philip mig att flytta undan mina möbler så målaren kunde fixa vardagsrummet som nu är färdigt :) Och målaren är hur trevlig som helst och tar det lugnt och tar köket sist... ALLTING ORDNAR SIG!! Det löser sig, sa syramördaren!
Köpte en ny snygg svart bikinitop idag, helt i onödan :P har redan bikini, och jag köpte ju ingen underdel till :P Men den kan vara bra att ha.. ;)
Imorron blir det bio med Finaste-Philip, carrie och robin.. :) Twiligt - Eclipse!!! :D :D :D :D :D :D Det är värt att vara uppe till 00.00 och jobba 08.00-18.30 dagen efter, BARA för att få se den filmen!! :D
Nu ska jag bädda i soffan, för bokhyllan ligger fortfarande i sängen... Så blir det somna till tv..

Ännu en helg förbi..

Ännu en helg har dundrat förbi, varit en lugn och härlig helg så jag är nöjd :)
Imorron kommer målaren och fixar lägenheten, ska blir så jävla skönt att få en FÄRDIG lägenhet att bo i! Äntligen!!
Får lite ångest när jag tittar igenom Juli-månads schema, men får tänka att det blir massa pengar.. Skönt att jag har semester vecka 27 iaf :) Så det är jobb denna veckan och sen ledigt i en vecka.. Hoppas att vädret håller i sig bara.. :P
Härligt med en resa bokad oxå!! :) 1 vecka på Rhodos med Philip! <3 avresa 15 augusti runt 7 på morgonen :P Lite störig tid med tanke på att dagen innan är det stoooort kalas för Philips mor och far.. som troligen inte kommer sluta speciellt tidigt :P
Just det, i detta ögonblick sitter jag i min bokhylla på sängen... Det du... :P

Ångest, ångest och mera ångest!

Målaren ska komma denna veckan.. antingen någon morgon innan jag åker till jobbet eller på onsdag eftermiddag.. jaha.. så då måste jag vara hemma och beredd på att han KANSKE dyker upp.. och hur lång tid har jag på mig sen att titta igenom pärmen med tapeter, och ställa undan möbler.. och hur ska jag lyckas med det? och var ska jag göra av dom? Kommar han fixa hela lägenheten på en dag eller på flera?

Sen ska det kommer nån nisse imorron och fixa ventilerna, någon gång mellan 8-12.. då jobbar jag.. vem ska släppa in honom? Och vad händer om här inte är nån som släpper in honom?

Och min lägenhet behöver städas, men jag orkar inte.. och jag måste laga mat.. men jag orkar inte... och jag ska jobba imorron.. men jag orkar inte! Vill bara rulla ner, krypa in under täcket och gå i ide! Men det går ju såklart inte, för jag har inga förbannade rullgardiner än!!! Är det konstigt man har ångest!?


Varför är man alltid ensam när man mår dåligt och behöver en kram?

Tur att man har spotify iaf.. Bästa feel-good musiken just i detta ögonblick är K'NAAN - Wavin' Flag (coca-cola celebration mix)

Härlig helg igen :)

Helt underbart vilka härliga helger man får uppleva :) Även om jag jobbade till 19.30 i fredags så blev det en bra kväll med lite mys på soffan (även om jag somnade och inte var speciellt social :P )

Igår var det ett besök på Liseberg som gällde :) Skoj Skoj! Även om jag kanske skulle varit lite mindre mesig och vågat mig på fler karuseller :P Efter att dagen blev lite störd av ett förbaskat regn så bestämde vi oss för att besöka Ullared istället, men den planen sprack när vi anländer på parkeringen 17.25 och de stänger 17.00 så det var bara att brumma hem istället. Men det blev en härlig myskväll på soffan igen..

Idag blev det till att stiga upp kl 8 för att köra o möta Carrie på burlövcenter, shopping på BikBok som hade slutrea :) Fyll en påse för 100kr. Jag fyllde två och betalade alltså då, ganska logiskt, 200kr. När jag och Carrie sedan räknade ihopa hur mycket allt vi köpte egentligen skulle gå på så kom jag upp i en summa på ca 9000kr!!!!! HELT SJUKT!!!!!


Veckan som kommer blir till att jobba längre dagar men sen är det ju oxå bara 4dagars vecka :)

Slappedag...

Varit en lugn dag på jobb.. varit och handlat lite, diskat.. sett fram emot den här måndagen efter en ganska händelsefull helg, så jag satte mig i soffan och käkade lite mat och mös av att få vara lite ensam. Efter ungefär 30min så var det tråkigt. Då hade jag fått min dos av ensamhet! Ska man kanske skaffa en katt? Eller hund? Eller ett litet marsvin kanske?

Försökte komma på nåt vettigt att göra för att bota min ensamhet, men det är helt omöjligt att komma på nåt skojigt äventyr att göra ENSAM...! Varför ska alla roliga, härliga och underbara bo så "långt" bort?!

Härlig Helg

Har varit en trevlig helg. Firade Kim 22år i fredags :) Mycket trevligt!
Igår var en lugn lördag med lite mys på "Vellinge-festivalen", lite karuseller och grillning med min familj. Philip överlevde, tack och lov! :P
Idag blev det oxå en liten runda på "festivalen" och lite shopping. Två nya tröjor till mig och en pang-pang till Philip :P

Äntligen Internet!

Nu har jag äntligen fått mitt internet inkopplat!! Har kännt mig så lost utan internet... Men märkte igår när Philip var färdig med inkopplingen och jag äntligen fick sätta mig vid datorn och surfa loss.. att jag saknat spotify mer än jag saknat facebook.. Kanske för att jag är ett sådant musikmonster som jag är :P Det går inte att leva utan musik och jag har börjat tröttna på musiken jag har på datorn så det är härligt att äntligen kunna lyssna på spotify igen!! :D

RSS 2.0