Vi besökte vår favoritbutik!

Gjorde ett övningsprov inför högskoleprovet idag.. Inget bra resultat! Fy fan! Fast blev ju itne direkt överraskad :P
Ska prova igen imorron, får se om det går bättre då.. Det beror ju lite på, man kan ju ha flyt och få lite lättare ord bla..



Sen mötte jag upp Carrie på Entré. Vi besökte vår favoritbutik!

Carrie handlade för nästan dubbelt så mycket som mig :P Jag nöjde mig med 3st lite längre linnen :)
Jag är nöjd iaf..

Råkade även för första gången låsa mig ute.. Glömde nycklarna i lägenheten när jag skulle ut o kissa Pixie. Så fick ringa och jaga Philip så han fick komma hem o öppna för mig! :P Satt ute i trapphuset i ca 1h.. Kissnödig, ska tilläggas! ^^

Blev väldigt besviken men slipper iaf betala

Började plugga igår.. helt okej, lite förvirrande bara..
Men det ska nog gå bra.. Hoppas jag.

Fick mina deklarationspapper idag, blev väldigt besviken men slipper iaf betala :)


Är lite förvirrad i mig själv och kan inte sluta fundera. Dessvärre är att jag kommer aldrig fram till nånting..
Och jag utsätter mig för saker som jag vet att jag inte borde, som jag vet att allt bara blir så mycket värre av.. Men ändå gör jag det. Varför?




Vill ha livets handbok, NU!

Det har varit tomt utan hennes små trippande tassar <3

I fredags lämnade jag Pixie hos Carrie och Robin. De passade henne hela helgen eftersom jag skulle ut i fredags och Carrie inte ville lämna henne ifrån sig redan på lördagen :P
Sen kom Sara, Emelie, Rasmus och Markus hem här och förfestade och sen drog vi vidare till Dagstorp för att lyssna på Arvingarna! Jag stod och dreglade över Casper typ halva kvällen :P hihi.

Såhär snygga var jag och Sara <3


Igår så tog jag sovmorgon, gick inte upp förren 11.25 :) Sen satt jag i soffan och mös tills Philip kom hem. Vi åkte till jägersro centrum och sen åkte vi hem och åt tacos och mös med film. 
När Carrie kom och lämnade Pixie idag så märkte jag hur mycket jag faktiskt saknat henne :) Det har varit tomt utan hennes små trippande tassar <3

Imorron börjar jag plugga, Filosofi A och Administration A.. är lite nervös faktiskt..

Fortsätter vädret såhär så åker vinterjackan snart ner i källaren!

Fortsätter vädret såhär så åker vinterjackan snart ner i källaren! Tjohoo!!
Nu är problemet bara att min snygga vårjacka, skinnjackan, börjar redan bli för varm för att använda.
Eftersom den inte riktigt andas så blir man jättevarm, väldigt fort.. Men det struntar jag i, för den är snygg!!

Imorron är det Arvingarna som gäller! Wiie!!!! Party all night long!



Förstår inte, orkar snart inte längre...

Är våren äntligen här?

Idag är det underbart väder!! Är våren äntligen här? Här för att stanna?
Jag och Pixie ska snart ta bussen in till centurm för att vårfika med Ammy :)
Sen åker jag vidare till Arlöv för att träffa Carrie :)
Alltså, det kan bli en riktigt bra dag i detta mycket fina väder!

Jag gillar inte söndagar

Det har varit en intensiv helg... började fredagen med att plocka undan och plocka lite..
Igår städade vi som galningar! Vi började med att renbädda sängen, sen dammade vi och städade undan på alla möjliga ytor. Jag tog köket och Philip tog badrummet. Sen dammsög jag och torkade golvet medan Philip rensade lite i garderoben. Efter ca 4h var vi färdiga! Man trivs så mycket bättre i en ren och fräsch lägenhet! Sen bakade jag lite kakor, eller ganska mycket kakor faktiskt..
Sen skulle vi belöna oss med sushi för att vi varit så duktiga! Carrie har introducerat mig för yunbo inne i malmö och de har sååå god sushi! Därför körde vi till malmö för att köpa mat, men de hade stängt! Så vi fick köra tillbaka till Lund och äta på wasabi istället. Men deras sushi är inte alls lika god! Irriterad!

Idag gick vi (eller jag rättare sagt) upp halv 9. Kissade Pixie och började sedan förbereda för Brunch-kalaset kl11. Sen kom gästerna och vi hade kalas för Philip. Det var trevligt men högljutt :P Och stackars lilla Pixie blev sliten mellan alla som ville hålla. Buren, trampad på och busad med. När alla gästerna hade gått slocknade hon som en bebis i soffan.

Jag gillar inte söndagar, jag har alltid en sån konstig känsla i magen på söndagar. Ännu en vecka har gått, och imorron börjar en ny. Vad har jag åstakommit den här veckan? Absolut ingenting känns det som.

Eller kanske ta en charmkurs!

Okej.. Så.. Det får bli fullt studielån på komvux, big deal? Kommer inte klara mig annars.. That's it!

Var en snabb runda borta på Nova idag, hittade en Filosofibok på blocket och skulle hämte den på Nova. När jag sen landar i centrum och ska ta bussen hem.. Lyckas jag hinna med bussen med världens tjurigaste chaufför! Usch och fy! Borde vara olagligt att vara busschaufför när man är så sur!
Jag kliver på bussen, räcker fram 200kr och säger att jag vill fylla på mitt busskort.
Han: *suckar ljudligt* Det är mycket lättare om man gör det där *pekar på skånetrafikens kontor*
Jag: öh.. jaha..
Han tar emot pengarna ändå och börjar med sin lilla procedur att fylla på mitt kort, under tiden pekar han på en pytteliten skylt och säger: Vi ska sluta ta emot kontanter på bussarna!! *blänger på mig*
Typ, hallå! Det börjar inte gälla förren den 1 Juni!! Det är M A R S nu!!!!!
När jag sedan fyllt på kortet så tar jag bort det ifrån maskinen för att sätta dit det igen, men innan jag hinner sätta dit det igen så fräser han: Du får gärna betala för din resa också!!
Men för helvete, skärpning! Kan man inte vara trevlig mot sina passagerare även om man har en dålig dag så får man faktiskt skaffa sig ett annat jobb! Eller kanske ta en charmkurs! 


Nu har jag bakat chokladkakor till Philips kalas på söndag.. Hrm, blev inte så bra.. Första plåten blev relativt bra.. Men andra plåten blev ganska bränd.. Får nog baka nya eller prova en annan sort..

Idag hoppas vi på sushi!

Igår var jag inte på bästa humöret.. Var bara sur, grinig och ledsen.. Orkade inte vara hemma så Carrie kom och hämtade mig efter jobb och så åkte vi hem till henne och chillade! Vi skulle ätit sushi men de hade stängt så det fick bli sallad på café 2000 istället. Men det var gott!
Ska hem till Carrie idag igen, och idag hoppas vi på sushi!


Pixie har äntligen lärt sig "sitt", och jag är helnöjd!



Var bara tvungen att slänga in en bild på de nyinköpta skorna! Längtar till nästa fest så jag kan använda dem!! :)

Även om hon var väldigt motsträvig

Idag har jag äntligen varit inne på vägledningscentrum och sökt kurser! Tog ungefär 15min innan tanten på andra sidan bordet verkligen fattade att "Ja, jag vet att det är på heldistans och att jag har valt random kurser själv!!" Hon försökte få mig till att läsa ett färdigt yrkesutbildningsprogram.. Men tillslut gav hon sig och skrev upp mig på kurser :) 4st till att börja med. Jag kommer läsa 2st 50poängs kurser parallellt i 5 veckor och sen 2st nya. Jag börjar måndagen den 28 med Filosofi A och Administration A :) Spännande!!! Blev bara liiiite nervös när jag såg hur dyr kurslitteraturen är! Shit pommes! Men det ska nog ordna sig... Hoppas jag iaf..

Har även idag Äntligen fått Pixies fina rosa jacka! Nu kan min stackars lilla vavva vara utomhus lite längre än 15min utan att frysa ihjäl! :P Även om hon var väldigt motsträvig och i princip vägrade gå när hon hade den på sig :P Hon får nog vara utan den när vi är ute på kisserundor, då är vi ju ändå inte ute så länge och hon vägrar kissa med den på.. Så får hon ha den när hon följer med in till stan på äventyr istället!

Fick minsann en liten åktur oxå!

Oj, idag har varit en lååång dag... Vi började 10.15 med att åka hem till svärföräldrarna för att titta på nya porschen :) Mycket najs!! Fick minsann en liten åktur oxå! Cooooolt!!! :D
Sen åkte Philip till skolan för (ÄNNU) en sittning, och jag brummade till Vellinge. Eller rättare sagt Höllviken för att hälsa på Ulrica på "jobb". SEN åkte jag till Vellinge för att hälsa på syster, syster och mor & far :) 
18.10 åkte jag från Vellinge, inom Staffanstorp och hämtade upp Hanna och sen åkte vi hem här för att titta på Melodifestivalen!

ERIC VANN!!! Wiie, för en gångs skull vann en BRA låt!! 
(Okej, jag gillade ju faktiskt The Arks låt när de vann)

Nu har Hanna åkt hem och kvar sitter jag och Pixie och tittar på "Heartbreakers" :)
Ska bli spännande att se när Philip kommer hem imorronbitti, sist mötte jag ju honom i dörren när jag skulle ut med Pixie kl 8.20!! Förhoppningsvis kommer han hem tidigare!!


Jag vill oxå ha Erics autograf på halsen..

Idag orkar jag nog inte göra nånting alls faktiskt

Igår mötte jag upp Hanna utanför af, hon hjälpte mig att passa Pixie medan jag var där inne och visade mig :P Sen skulle hon passa Pixie medan jag var inne på vägledningscentrum och sökte några kurser, men de hade stängt! Så typiskt! Får försöka fixa det nästa vecka istället..

Philip var i skolan nästan hela dagen igår och pluggade till tentan idag. Så eftersom både jag och Carrie var sugna på sushi så köpte hon med sig det och kom hit!! :) Mysigt värre!
Sen dök även Robin och Kim upp efter att de varit på nån konsert.

Idag orkar jag nog inte göra nånting alls faktiskt, inget utanför lägenheten iaf :P

Jag ska få ordning på mitt liv!

Trött på att min energi och entusiasm går som en berg&dalbana. Igår var det på topp, men idag har både energin och entusiasmen sjunkit. Försöker att inte låta mig nedslås allt för mycket, men det är inte så lätt att peppa sig själv..
Men jag har iaf bestämt mig för att det SKA bli ändring!
(återigen har jag bestämt mig för det, undrar om jag ska börja ta det som en pik att det aldrig fungerar...)
Jag SKA skärpa till mig och söka till nti och fortsätta mitt eviga jobbsökande. Jag ska INTE låta mig hindras av Pixie, jag kan fortfarande träffa kompisar och ha skoj.
Har sagt det flera gånger innan men jag provar att säga det igen: Jag ska få ordning på mitt liv!



Imorron fyller min Philip 23år :) Stackarn har tyvärr tenta, men inte förren på eftermiddagen så jag ska försöka fixa en riktigt mysig frukost.. Kanske t.o.m frukost på sängen! :)
<3 <3 <3

För övrigt känns allt mycket bättre idag

Igår var jag lite väl bitter, idag är jag på bättre humör! :)
Hanna har varit här och fikat lite :) Jag passade på att utnyttja henne lite, så vi åkte till plantagen där hon fick stanna kvar i bilen med Pixie medan jag sprang in och köpte ett kompostgaller! :D Sedan sprang jag in på Nova och köpte fika på EspressoHouse och så åkte vi hem till mig och mumsade. Hon har även lovat att jag får utnyttja henne på någon av hennes håltimmor när jag måste in på utbildningscentrum på stadsbiblioteket, då ska hon stå utanför och mysa med Pixie! :P hihi.
Nu har hon åkt hem och jag och Pixie sitter och myser i soffan. Snart är det dax att börja med maten.. Blir till att äta själv ikväll eftersom Philip är i skolan och tentapluggar. För övrigt känns allt mycket bättre idag, jag har t.o.m dammsugit!! :D

Okej, jag är väl liiite bitter..

3rätters middag igår, blev bara 2rätters eftersom efterrätten inte stelnat ordentligt när det var dax att äta den :P Men de andra två rätterna var goda och vi hade mysigt ändå! :)
Och efterrätten får avnjutas idag istället :)

Förrätt: Räk & Laxcocktail
Varmrätt: oxfilé & potatiskaka
Efterrätt: Fläderpannacotta




Idag är en sugig söndag! Philip har två tentor den kommande veckan så han har åkt till skolan och kommer tillbringa typ hela dagen där för att plugga. Sen kommer han bara hem om och hämtar sina handbollsskor och åker sedan iväg för att spela lite handboll med några kompisar. Medan jag måste tillbringa precis hela dagen här i lägenheten! SUGIGT!!!
Och det värsta är att lägenheten MÅSTE verkligen dammsugas! Och där är kaos i hallen eftersom vi rensade i garderoben igår.. jippie vad jag är glad att jag är fast i lägenheten idag...


Okej, jag är väl liiite bitter..

Tänkte skicka ner honom med soporna medan jag förbereder maten

Idag ska det förhoppningsvis bli lite nytta gjort. Har varit och storhandlat i förmiddags och tvätten är på gång. Men det behövs verkligen dammsugas.. Sen blir det mysmiddag ikväll :) Har planerat en 3rätters middag för mig och Philip. Så tänkte skicka ner honom med soporna medan jag förbereder maten ;P

Ser fram emot en mysig lördagkväll med älskling! <3

Både jag och Pixie är helt slut..

Idag har jag busat med Ammy :) Vi var en runda borta på burlöv, i djuraffären där :) Jag köpte ett nytt fint rosa halsband till Pixie. Och några smååå tuggben :)

Har legat i soffan sen Ammy åkte hem, både jag och Pixie är helt slut.. Och jag har ingen aning om varför.. Vi har inte direkt gjort nånting ansträngande..

Ska snart börja med maten, ikväll blir det flygande jacob..

Alla stannar, tittar, pekar och fnissar

Igår var Carriebus här på besök! :) Vi mumsade sushi och tittade på film!

Idag har vi legat i soffan och tittat lite på tv. Tyvärr finns det inte så mycket kul att titta på, och mina "tre kronor" avsnitt är slut :(
Eftersom det är så kallt så kan vi inte vara ute och busa och inte åka in till centrum och mysa heller. Men vi har iaf promenerat till coop här på klostergården och köpt hem mjölk. Det är otroligt vad folk blir sociala när man är ute och går med en liten chihuahua :P Alla stannar, tittar, pekar och fnissar. "naw, vilken liten" Tog oss en kvart att gå till affären när det vanligtvis tar 7min :P

RSS 2.0