Pappa låg t.o.m på golvet och busade med henne! :)

Jag och Pixie steg upp vid 8 imorse. När vi skulle ut och kissa kl 8.20 så mötte vi Philip i dörren. Då kom han hem från sittningen :P Han gick hemifrån vid kl9 igårmorse och kom hem 8.20 idag :P
Medna han sov några timmar så satt jag och Pixie i soffa och mös. Sen åkte vi till Vellinge för att visa upp henne för mor, far och syster. Alla tyckte att hon var jättesöt! Pappa låg t.o.m på golvet och busade med henne! :)

Nu är Philip och spelar match, och jag och Pixie tittar på tre kronor. Förhoppningsvis köper Philip sushi med sig hem! :)

Vi har tillbringat i princip hela dagen i soffan

Idag steg vi upp vid halv 8. Philip skulle iväg till skolan och jag kunde inte somna om.
Jag har spenderat hela dagen tillsammans med Pixie :) Försökt få henne att känna sig hemma här. Är lite oroad dock, då hon äter och dricker dåligt.. Men det blir förhoppningsvis bättre om nån dag.

Vi har tillbringat i princip hela dagen i soffan, med undantaget av våra korta kissepauser utomhus i det kalla vädret! Pixie vägrar vara på golvet om jag sitter i soffan, men hon får inte vara I SOFFAN.. så därför har jag lagt hennes fluffiga vovvesäng i soffan så hon kan vara delaktig men ändå inte vara I SOFFAN :D Men hon klättrar hela tiden över till mitt knä, jag tar det som en komplimang! :D





Fast ibland duger även vovvesängen :P

Pixie heter hon <3

Äntligen har jag fått min chihuahua! En helt underbar liten flicka på just nu 10veckor :)
Jag är så glad!! :D


Pixie heter hon <3


Blev faktiskt lite klokare :)

Igår skulle jag lekt med Sara, men det blev ändrade planer :(
Idag var jag på Af och visade mig.. Sen mötte jag upp Ammy på stadsbiblioteket :) Pratade lite med vägledningscentrum där och lite utbildningar och så.. Blev faktiskt lite klokare :) Och imorron ska jag prata med en studievägledare på LU och förhoppningsvis blir jag ännu klokare då! :)

Nu sitter jag bara o väntar på att min älskade Philip ska komma hem från skolan.. :(

Jag vill jag vill jag vill jag vill!! Och jag SKA!

Okej, jag har fått min OnePiece.. Jag har fått min Skinnjacka... Jag har fått min Klocka.. Min parfym är på väg hem med mor och far från Thailand.. Jag trodde att jag skulle vara nöjd sen, men ack så fel jag hade!
Min hemliga längtan dök upp, en längtan som jag haft så länge.. Jag ser andra som kutar omkring med sina söta små liv, och jag tänker.. Jag vill oxå!!! Det är nånting jag verkligen verkligen vill!

Jag pratar förstås om en chihuahua! Jag är så förälskad! Jag vill jag vill jag vill jag vill!! Och jag SKA!


När jag får min chihuahua, är jag nöjd!

Det är bara jag som kan förändra min tillvaro!

Idag har jag varit duktig! Jag orkar inte må dåligt längre, och jag inser ju själv att det är bara jag som kan förändra min tillvaro! Och det har jag börjat med idag! Jag har ringt några samtal, fyllt i papprena till A-kassan, sagt upp några saker och pillat och haft mig. Det börjar ljusna nu. Nu ska breven bara postas och sen ska jag göra ett besök på Utbildningscentrum så jag får lite upplysning.
Imorron ska jag nog leka med Sara :) Och på torsdag ska jag fika med Ammy :) Sen på fredag har jag ett möte med en studievägledare. Förhoppningsvis mår jag såå mycket bättre när den här veckan är förbi och jag har fått lite bättre ordning på mitt liv!


Fast jag hade nog ändå inte tackat nej till den där stenen i skogen..


Vart är den där stenen i skogen?

Vet inte riktigt vad som är problemet.. Jag mår inte helt okej. Är alltid trött, spelar ingen roll om jag sovit bra eller dåligt, känner mig ändå inte utvilad på morgonen. Har provat massa frukt, fiskt luft.. ingenting funkar. Jag är verkligen på kanten och på väg att ramla ner i ett stort svart hål. Ingenting fungerar som det ska. Allt jag gör blir fel och inget känns som det ska. Jag städar och plockar i lägenheten men tycker inte att det är tillräckligt. Jag tvättar som en galning men tycker ändå att där är för mycket smutstvätt. Ett citat jag gillar är: "Ordna upp ett bekymmer och du håller hundra andra ifrån dig". Men just nu känns det nästan tvärtom, fast jag löser ett problem så står det 10 till runt hörnet och väntar.. Försöker lista ut vad jag vill göra med mitt liv. Men det är lättare sagt än gjort. Kommer på 100 saker jag vill göra, men jag kan inte bestämma mig och självförtroendet sviker mig. Jag vill jobba med barn, men jag vill jobba i en reception, men jag vill jobba på café, men jag vill jobba med psykologi, men jag vill jobba i klädbutik, men jag vill vara hemmafru, men jag vill servera, men jag vill...


Vart är den där stenen i skogen?

Nu har jag dukat upp lördagsmyset

Varit på Entré med syster och huliganer idag :) Blev som vanligt dyrt att gå in på NewYorker :P Det är min favvisbutik, den delar första plats med GinaTricot! :) De följde sedan med hem till mig och drack lite te.
Nu har jag dukat upp lördagsmyset och väntar bara på att Melodifestivalen ska börja. Önskar att min finaste Philip var här oxå.. :(


Jag är ur balans!

Har varit lite halvhängig de senaste dagarna, vet inte vad det är.. Imorse kände jag mig ändå helt okej, körde Philip till skolan eftersom han missade bussen.. Var och handlade hem nödvändigheter.. Men när jag kom hem kände jag mig snurrig och hade frossa. Efter att ha försökt kämpa emot ett tag så lade jag mig på soffan och slocknade! När jag sedan vaknade ca 2h senare och skulle laga mat, så blev allt katastrof.. Det kokade över, över halva spisen.. Och sen brände jag såsen. Totalt misslyckat. Jag är ur balans!
Nu är klockan 21 och jag är helt redo att gå och lägga mig. Lider av kronisk trötthet! Men jag vill inte gå och lägga mig, dels för det är faktiskt fredag och det är lite deprimerande att gå och lägga sig kl21 då.. Sen så är Philip på "sittning" i skolan, och han har även en "sittning" imorron så han kommer inte komma hem inatt.. Det gör mig illa till mods.. Då har jag ingen aning om vad som händer med honom, när han kommer hem ranglandes kl6 på morgonen så vet jag ju iaf att han är okej. Nu kommer jag inte ha nån aning.. Gillar inte det..

Vill bara skita i allt, hitta en sten i skogen och bosätta mig under den!

Ännu mera ångest.. Kan inte allt bara lösa sig så jag kan få vara lugn och glad.
Det är så mycket jag borde gjort redan, men som jag inte har och alltså då Måste göra inom snar framtid.. Men jag har ingen ork till det.. Alltid är det nåt man ska gå och oroa sig för..
Vill bara skita i allt, hitta en sten i skogen och bosätta mig under den!

14 Februari 2006

Igår var det alla hjärtans dag. Tycker det är en ganska mysig dag, även om jag inte går all in som vissa.
Jag började dagen med ett besök på arbetsförmedlingen, sen en fika med Ammy :)
Efter det så mötte jag upp storasyster vid kyrkogården. Det har redan gått 5 år sen farfar dog. Jag minns dagen hur klart och tydligt som helst. 14 Februari 2006.
Efter kyrkogården körde jag och hämtade Philip i skolan. Vi köpte sushi med oss hem och mös hela kvällen i soffan <3
Idag är jag lite nervös.. Ska iväg till GFK. Undrar för det första om jag hittar dit.. eller om jag kanske blåser bort på vägen..

Vi käkade en 200kr lunch på Entré oxå, sushi!

Igår var jag och Philip på Entré. Förra året när han hoppade omkring med gips så var jag en exemplarisk flickvän och lagade mat, städade och tog väldigt bra hand om honom ;) Som tack för det så hade han lovat mig en heldag där han betalade som började med shopping, sedan restaurangbesök och bio :) Det skulle egentligen varit hela dagen igår, men det var fullbokat på restaurangen så vi ska ta bio och restaurang en annan dag :) Men shopping blev det iaf. Ett par snygga extremt tajta jeans och lite smycken, en nöjd Liin helt enkelt! :)
Vi käkade en 200kr lunch på Entré oxå, sushi! Mycket god!!


Istället för bio och restaurang åkte vi hem, käkade fläskfilé och tittade på Melodifestivalen och en film.
Underbart mysigt! <3

Ikväll är en kväll då allt kan hända! :)

Lägenheten är städad, jag är stylad och kladdkakan bakad! Nu väntar jag bara på att de fina tjejorna ska dyka upp! :) Ikväll är en kväll då allt kan hända! :)


Vi ska ha en busig tjejkväll här eftersom Philip ändå inte är hemma :)

Idag har jag varit nere i centrum och fikat med Johanna :) Det var mycket trevligt :)
Sen körde jag till Vellinge för att tömma min bil och skriva över bilen på Johan, men Johan dök inte upp så han ska komma hit imorron istället... *suck*

Imorron blir det nog en fika med Ammy på förmiddagen, sen hem och städa och röja för sen kommer det över ett gäng trevliga tjejer :) Vi ska ha en busig tjejkväll här eftersom Philip ändå inte är hemma :)

hihi

Igår fick jag ett samtal från GFK Sverige

Igår fick jag ett samtal från GFK Sverige. Jag har sökt jobb där som telefonintervjuare, och på tisdag ska jag dit på introduktionsmöte :) Ska bli spännande!

Idag har jag varit inne i centrum och fikat med Bekk. Det var jättelängesen vi träffades och det var skoj att höra vad hon haft för sig :) Hon bor oxå här i Lund och förhoppningsvis kommer vi kunna hålla kontakten bättre nu :)

Fått sålt min bil.. Fick inte lika mycket för den som jag hade hoppats men det är skönt att va av med den. Samtidigt känner jag mig hjälplös utan bil.. Men det finns ju buss och i värsta fall får jag låna Philips :)


Kommer sakna min gröna fara! <3

När Philip kom hem låg jag utslagen i soffan

Igår fick jag ett infall, att jag skulle ut och springa! Och minsann, det gjorde jag oxå. Sprang en runda här på klostergården och när jag kom tillbaka hem så var jag så utmattad att jag trodde jag skulle kräkas! Men det är en obehaglig härlig känsla.. Men oftast brukar det gå över efter att jag druckit lite vatten och suttit ner några minuter, men inte igår... Jag var ute vid 13tiden, och jag mådde illa resten av dagen. Är jag så otränad eller var det nånting annat? När Philip kom hem låg jag utslagen i soffan, han bar snällt in mig i sängen och gjorde sen mumsig smoothie till mig och efter det piggnade jag till :) Underbara underbara Philip! <3

Idag tänkte jag vara lite effektiv, ska köra bort till Nova och slänga in lite CV i några affärer och hoppas på det bästa! :)

Även om standarden har sjunkit så kan jag inte låta bli att titta på det!

Igår var jag och Philip hos mina päron. Käkade middag, och Philip hjälpte far med datorn medan mor färgade mitt hår. Sen tittade vi på melodifestivalen! Även om standarden har sjunkit så kan jag inte låta bli att titta på det! :P 

Idag har vi varit väldigt duktiga här hemma. Städat undan i köket, varit nere med alla kartonger OCH äntligen renbäddat i sängen! Nu ska det bli skönt att krypa ner, finns inget mysigare än att somna i en renbäddad säng!! :D

Förhoppningsvis kan det leda till lite extraknäck där

Varit duktig och ringt Systembolaget här i Lund idag. Han tyckte det lät lovande och skulle höra av sig :) Förhoppningsvis kan det leda till lite extraknäck där.

Varit och storhandlat idag, inte så skoj att göra en fredag men det var tvunget.. :P Nu sitter jag med min vanliga syssla, Tre Kronor, och väntar på att Philip ska komma hem. Ikväll blir det tacos och förhoppningsvis lite filmmys! <3

Snacka om catch 22

Börjar nästan sakna fast telefon när jag suttit i telefonkö i ungefär 10min, kommit långt fram i kön och helt plötsligt bryts samtalet! Och inte nog med det, det har hänt 3ggr! Sjukt irriterande! Men tillslut fick jag bokat en tid med en studievägledare iaf! :)

Känner mig relativt nöjd med dagen faktiskt. Klockan ringde 6 imorse men Ph var jättetrött så han skippade första föreläsningen och somnade om. Klockan ringde igen 8 och då hade han inget annat val än att stiga upp. Jag körde honom till skolan och körde sedan bort till Burlöv. Gick inom Chilli och hälsade på Robin :) Gick sedan bort till Ur&Penn och köpte min älskade klocka!! :D Är nu även stolt ägare av en JetSet Addiction, svart med stenar :)


Var inne på cdon.com och kollade lite Wii-spel. Slängde ihop en kundkorg med spel och nån kontroll. Billigt och bra, 1535kr. Tror jag får vänta med det ett tag :P
Har även dreglat lite på blocket.se över några söta gosiga chihuahua-valpar. Men det får nog oxå vänta ett tag. Snacka om catch 22. Nu har jag all tid i världen för att skaffa hundvalp. Kan ta hand om den hur bra som helst, den behöver inte vara ensam, kan träna den och allt. Men jag har inte råd att köpa den för jag har inga pengar. Men när jag får ett jobb och har pengar till att köpa en valp, då kommer jag inte ha tiden som valpen kräver!


Imorron ska jag minsann till arbetsförmedlingen och skriva in mig!

Tiden går så fruktansvärt långsamt när man har tråkigt! Det är så fruktansvärt tråkigt att bara gå hemma.. Idag har jag diskat, tvättat, dammsugit... Och väntat besök. Blev det nåt besök? Nej. Fick man ursäktande samtal? Nej.
Och nu sitter jag helt själv för Philip är fortfarande i skolan.. suck!

Imorron ska jag minsann till arbetsförmedlingen och skriva in mig! Det kunde jag gjort idag men satt förgäves hemma och bara väntade! 

Jag är så trött på allting...

RSS 2.0